Skip to main content

Vores familie værelser på Danhostel Sønderborg Vollerup

Inviter bare gæster, vi klarer overnatningen.

Danhostel Sønderborg Vollerup har mange forskellige værelsestyper, så Du vil altid få en god overnatning, hvad enten Du sover i familieværelse med eget bad og toilet, eller sparer lidt penge ved at have bad og toilet på gangen. Bed and break fast med morgenmad.

I den gamle hovedbygning

er små 2 sengs værelser med 2 Box madrasser, bord, 2 stole og håndvask, bad og toilet på gangen. Huset er fra 1850 derved lidt ”museumsagtig”. Mange af vore tidligere gæster, der kender huset vil gerne bo der. Værelserne bag de tykke mure, er dejlig kølige om sommeren.

danhostel sonderborg 7

I Caritas og Norden er der 2 sengs. Værelser med eget bad og toilet.

I Solgaarden

er der store familie værelser til 4 – 6 personer. Der er 2 box madrasser og 2 køjer. Således kan 4 personer sove uden at klatre i overkøje. Alle værelser har bad og toilet, Et værelse har bad, toilet og tekøkken. Hele huset har gulvvarme og genwex (Klima forbedring)

Værelserne i Yrkegaarden

er 2 x 4 sengs. Med bad og toilet. Resten af huset har 1 x 8 + 2 x 6 + 1 x 4 sengs. Værelser med køjer og håndvask. Udgang til legepladsen, Helt ideelt til børnefamilier.

Færøerne

har 2 x 2 sengs værelser alle med håndvask. Fælles bad og toilet Der er en lille stue med et tekøkken. Huset kan også lejes samlet.

Abildgaarden

har 1 x 2 + 2 x 4 + 1 x 6 sengs. Værelser alle med bad og toilet og egen indgang.

danhostel sonderborg vollerup hytter01

Feriehytterne er udstyret som små sommerhuse. ”2 x 2 sengs. Værelser (enkelt senge med nye springmadrasser) og hems. Fuld ståhøjde i stue og bad, toilet og køkken. Smarte terrasse møbler og adgang til grillhytter, vaskerum m.m.

Danhostel Sønderborg Vollerup har 2 gæstekøkkener med gryder, potter og pander. Kaffemaskine, kogekedel, ovn og Micro ovn, køleskab. Til begge køkkener er der spisestuer.  Køkkener er åbne hele døgnet. Man kan selv medbringe service eller leje en kurv.

Desuden er der 2 opholdsstue, én med tv den anden stille som bibliotek. begge to med pejs - så vi kan skabe hygge.

|Det sker i Sønderjylland | Kontakt os Booking | dansk flag   German flag   engelsk flag

topbanner

faceog insta leftfaceog insta right

Danhostel Sønderborg Vollerup - Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg
E-mail: vollerup@danhostel.dk   

Telefon:(+45) 74 42 39 90 åben mellem kl. 9.00 og 19.00
Copyright © 2023.    |   Made by  Logo Webdesign MidtAls 150 mobil  2023 

 Bedandbike Golf lystfisker Vandring  Smiley gul 847x274 300x97