Skip to main content

danhostel sonderborg vollerup familietraef03

SINGLE FORÆLDRE WEEKEND ELLER FERIE I SØNDERBORG, SYDJYLLAND

Single forældre, far eller mor!
Tag en weekend eller ferie med dine børn med overnatning på Danhostel Sønderborg Vollerup, det sjoveste vandrerhjem – der er ingen fare for at kede sig. Vi kan li` børn.
Det tager kun 5 minutter at finde en legekammerat. Du som far eller mor kan slappe af med en kop kaffe og en god bog.

At skabe jeres egne traditioner som den skønne alene familie, I nu er! Behovene kan være mange og forskellige, så derfor skal I selvfølgelig have en bred buket af skønne idéer her. Man ikke stikker ud, fordi man ikke er en kernefamilie. Det er en god oplevelse for børnene. Ikke at lave så meget andet end at bare være der – tage tingene, som de kommer, og bare hygge med en masse skønne mennesker, børn og voksne.

Man kan booke et familieværelse og spise morgenmad i vor spisestue sammen med de andre familier.
Man kan også booke en feriehytte med voksen- og børneværelser. Fuldt indrettet med køkken og bad. Lav Din egen mad og nyd den med børnene, hvis de bliver siddende så længe?? Eller få morgenmaden bragt af os.

Weekendhjem for pendlerbørn.

Far og mor går fra hinanden. Den ene part flytter til en anden egn af landet.
Her er en sød historie om en far, der flyttede fra Sønderborg til Ålborg. I stedet for at de 2 piger på 8 og 10 år skulle bruge den halve weekend på, at rejse med tog til Ålborg for at være sammen med deres far i hans weekend, blev ”Danhostel Sønderborg Vollerup weekend hjem” Far Jørgen kom (i bil) hver anden fredag til Sønderborg ved 20-tiden, hentede sine piger og de lavede mad og spiste sammen. Sov i et familieværelse. Lørdag var oplevelsesdag, forskellige udflugter og aktiviteter, som alle andre familier. Pigerne havde deres far 100 % endda i deres eget nærområde. De skulle ikke dele med nogen, indtil søndag eftermiddag, hvor far Jørgen igen kørte til Ålborg.

Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem, hostel og feriecenter, hvor ingen keder sig og ingen forælder har dårlig samvittighed. Husk vi kan li` børn.

|Det sker i Sønderjylland | Kontakt os Booking |

topbanner

faceog insta leftfaceog insta right

Danhostel Sønderborg Vollerup - Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg
E-mail: vollerup@danhostel.dk   

Telefon:(+45) 74 42 39 90 åben mellem kl. 9.00 og 19.00
Copyright © 2023.    |   Made by  Logo Webdesign MidtAls 150 mobil  2023 

 Bedandbike Golf lystfisker Vandring  Smiley gul 847x274 300x97