Skip to main content

danhostel sonderborg vollerup familietraef09

FAMILIETRÆF I SØNDERBORG, TÆT PÅ DEN DANSK/TYSKE GRÆNSE.

Hvornår har du sidst rigtigt råhygget dig med hele familien? Ikke bare far, mor og børn, men dem alle!! Familietræf eller generationsferie hvor Du Invitér bare onkler, tanter, fætre og kusiner, alle I ikke har set i lang tid til en weekend eller miniferie i Sønderborg.  Klassetræf eller guldbryllup??
I skal bare komme med godt humør, så sørger vi for resten.
Danhostel Sønderborg Vollerup ligger ikke langt fra Sønderborg city med café- og  havnemiljø.

Uden besvær og hvor du også nyder det hele, ganske afslappet. På det sjoveste vandrerhjem, har vi løsninger som passer lige til dine ønsker. Om I er 20 eller 120 personer, klarer vi overnatning, alle måltider og fuld fart for børn og barnlige sjæle med mange aktiviteter og mini zoo.

I får hjemmebagt kage og kaffe ved ankomsten,

almindelig aftensmad i vor spisestue, overnatning i værelser, der passer til Jeres antal i familien. Lækkert stor morgenbuffet, forslag til udflugter og besøg hos Universe, Historiskcenter Dybbølbanke, Sønderborg Slot, Nydam båden, Cathrines Minde Teglværksmuseum ect.

I kommer tilbage til en aftenbuffet 

(3 slags kød, 3 slags kartofler, 3 slags salat )i egen spisestue. Efterflugt af kaffe med noget sødt. I har stuen hele aftenen med drikkevarebord. Der kan også bestilles natmad. Hele familietræffet slutter med morgenbuffet på afrejsedage.

Om Du er 2 eller 80 år (også i kørestol) kan Du nyde vor have med fuglevoliere, klatregeder, chinchillaer, livlige næsebjørne. Overalt i haven er der bænke og borde. I en anden have er alle de sjove ting: minigolf (lav en turnering), petanque, et spil skak, legeplads med klatrevæg og svævebane. Der er boldbaner og bordtennis, trampoliner.
Afsluttende kan I jo på hjemturen tage en tur over grænsen og se, hvad Flensborg eller grænsebutikkerne  hvad man byder på der!!!!

Læs mere her…. pdf logo 

Familietræf kan kun bestilles på mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. www.6402.dk

|Det sker i Sønderjylland | Kontakt os Booking | dansk flag   German flag   engelsk flag

topbanner

faceog insta leftfaceog insta right

Danhostel Sønderborg Vollerup - Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg
E-mail: vollerup@danhostel.dk   

Telefon:(+45) 74 42 39 90 åben mellem kl. 9.00 og 19.00
Copyright © 2023.    |   Made by webdesign-midtals.dk Logo Webdesign MidtAls 150 mobil  2023 

 Bedandbike Golf lystfisker Vandring  Smiley gul 847x274 300x97